Γενναίος νέος κόσμος

thattoo

Μου πήρε λίγο. Δυό τρία χρόνια. Ήταν που αφαιρέθηκα με τα κοινωνικά portals και την βουή τους. Ήταν και που ξέχασα και τα βασικά και φαινόταν βουνό.

Διάβασα. Πολύ. Διάφορα. Xhtml, λίγο php και js, αρκετά css. Τα πράγματα έχουν γίνει ευκολότερα από τότε που έκανα την τελευταία ανανέωση στο site. Τώρα έχω καλούς φίλους τους ανοιχτούς κώδικες και τις τεχνολογικές πλατφόρμες για πολυμέσα, όλα καλοσχεδιασμένα και δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν, έτοιμα να φιλοξενήσουν τα υλικά σου. Έχω φίλους και τα forums, αποθήκη των απαντήσεων σε όλων των επιπέδων τα ερωτήματα, πισίνα κοινής κρίσιμης γνώσης.

Σχετικά με τα υλικά, ξανασυγκέντρωσα ότι μου φαινόταν ενδιαφέρον από τα προηγούμενα, φωτό και μουσική ξαναδειγματίστηκαν σε υψηλή ανάλυση για υψηλής ανάλυσης φίλους. Αυτό συνεπάγεται βέβαια και φίλους με γρήγορη σύνδεση. Μία μικρή συνθήκη. Επίσης ξεκίνησα μερικά πράγματα για πρώτη φορά σε αυτό το site, με το βασικότερο από όλα να είναι ότι ανέβασα τις περισσότερες κυκλοφορίες μου on-line, ώστε όποιος θέλει να μπορεί να ακούσει, να ποστάρει ή να κατεβάσει μουσικές μου που δεν κυκλοφορούν πια σε cd στα δισκάδικα.

Βέβαια έκλεισα το αγαπημένο μου ανώνυμο-επώνυμο blog, ώστε να ξεκινήσω αυτό. Σκέφτηκα, πολύ λίγος χρόνος για πάρα πολλά πράγματα, η ενέργεια χρειάζεται να συγκεντρωθεί. Θα φτιάξω εδώ δάσος, έχω το πράσινο χέρι, μου το πέρασε η μητέρα μου, έχει φίλους τα φυτά και τα ζώα, και την έχουν και αυτά φίλη. Άλλωστε μια λέξη ίσον δυό σκέψεις, χρειάζομαι τις λέξεις, μου καθαρίζουν το μυαλό. Θα αφήσω ανοιχτά τα σχόλια, χωρίς εγγραφές και λοιπά, να κάνω την ζωή μας εύκολη, μήπως κάποιος χρειαστεί να μοιραστεί μιά σκέψη πάνω σε μια σκέψη. Παρ’όλα αυτά καποιος που θέλει να με μισήσει ή να με αγαπήσει ας το κάνει μέσω της σελίδας επικοινωνίας.

Καλώς ήρθατε.

Bookmark and Share

2 Σκέψεις στο “Γενναίος νέος κόσμος”

 1. Ο/Ηkoritsi robot λέει:

  πράσινο αγόρι, βήμα με το δεξί.
  γιατί εμείς σκεφτόμαστε με μουσική
  αστερόσκονη
  το κορίτσι -ρομπότ

 2. Ο/Ηc0stantinos λέει:

  συνδεσμοι που οδηγουν στην ονειροχωρα ..

Εκφράστε μια σκέψη